Az egyszerűség kedvéért
2016. március 31., csütörtök
Ha akad otthon 4-5 közepes vöröshagyma, 1 ág rozmaring, 2-3 gerezd fokhagyma, kevés olívaolaj, tengeri só, frissen őrölt bors, sütőpapír, sütő 180 fokkal, 40 percnyi idő, akkor azt mondom ez az amit mindenki próbáljon ki, aki szépet szeretne látni és finomat kóstolni. Krémleves, szendvics, saláta, zöldségpüré ékszere. A hagymák két végét levágtam, héjastúl 2-3 cmes karikákra vágtam, kevés olívaolajat locsoltam rá, sóztam, borsoztam, rozmaringágat fektettem rá és megsütöttem, fotóztam, megettük (csak a belső puha részt).
Bejegyezte:
Diana
dátum:
3:21
Címkék:
feltét,
fokhagyma,
hagyma,
levesbetét,
recept,
rozmaring,
sült hagyma,
zöldség
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése