ÉRDEKES EBÉD

2021. április 1., csütörtök

végre, én is felfedeztem valamit! Világszenzáció ugyan nem lesz belőle és már pár éve rájöttem, illetve  megállapítottam, hogy sóskát főzni nemcsak azért jó, mert finom, hanem mert az összes alpakka és ezüst evőeszköz csodaszép lesz tőle. így szoktam tenni: friss sóska esetén a főzővizet is félreteszem, majd a mosogatásra váró főzőedénybe pakolom az evőeszközöket, evőkanálnyi mosogatószert adok hozzá és felöntöm meleg vízzel vagy a sóska félretett főzővizével. másnapig hagyom állni és ki tudja milyen kémiai folyamatoknak hála, voila - minden csodaszép világos lesz. végre, rátaláltam a jóravaló restség egyik eredményére is.



íme az "ilyenlett"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése